Een overkapping aan uw huis 

VERANDA’S 

Met een veranda haalt u het heerlijke buitenleven naar u toe. Geniet met uw gezin en uw gasten van de frisse buitenlucht, het uitzicht op de tuin en het geluid van de vogels. Of u nu kiest voor een open overkapping of deze afsluit met bijvoorbeeld een glazen schuifwand, een veranda is een verrijking van uw woning.  

Voor elke maat gemaakt

Veranda's van Almere Buitenleven

Veranda die bij u past 

Met de merken Trendhout en Lugarde bieden we een rijk scala aan mogelijkheden. We vinden samen veranda die past bij uw wensen en de grootte van uw tuin en woning. U kunt kiezen uit Douglas hout, vurenhout, Siberisch lariks eikenhout of en heeft keuze uit verschillende soorten (schuif)wanden en daken voor uw veranda.  

Accessoires kiezen 

Uw veranda is het verlengstuk van uw woning; een knusse en comfortabele zitruimte of juist een werkplek of atelier. Ook voor de inrichting bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kiezen uit verschillende accessoires, van verlichting tot verwarming en meubels.  

Plaatsen van de veranda 

Onze vakmensen helpen graag bij het plaatsen van de veranda. Maar u kunt er ook voor kiezen dit zelf te doen of met uw eigen aannemer.  

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Veranda