Buitenverblijf & overkapping 

Blokhut 

Waan uzelf in een dennenbos in de bergen met een houten blokhut van Almere Buitenleven. Stelt u zich er een kabbelend beekje en een ree bij voor en het romantisch beeld is compleet. Met zijn dikke houten wanden is de blokhut multifunctioneel; van praktische opbergruimte tot traditionele Finse sauna, thuiskantoor, atelier of extra woonruimte. Met een blokhut kunt u alle kanten op.  

Houtbouw van hoge kwaliteit 

Almere Buitenleven levert blokhutten van het merk Lugarde. Dit merkt levert hoge kwaliteit houten blokhutten van vurenhout.  

Welke blokhut past bij u?  

Heeft u extra ruimte nodig om fietsen of andere spullen in op te bergen, voor uw hobby of voor uw atelier? Wilt u een plekje om te ontspannen en feestjes te geven? Of droomde u altijd al van een mancave om u in terug te trekken na een dag hard werken? Vertel ons uw wensen en wij denken met u mee.  

Montage  

Onze medewerkers zijn experts op gebied van plaatsen en monteren van blokhutten. Wanneer wij de blokhut voor u plaatsen, bent u verzekerd dat deze op de beste manier wordt gemonteerd. U kunt er ook voor kiezen de blokhut zelf te plaatsen of het bijvoorbeeld door uw aannemer te laten doen.  

In iedere stijl uitvoerbaar 

Zoveel mensen, zoveel wensen. De ene houten blokhut is zeker de andere niet. Wat betreft stijl, uitstraling en afwerking zijn er vele mogelijkheden. Blader door onze foto’s of kom langs in de showroom. We laten u graag alle mogelijkheden zien.  

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Buitenverblijf & overkapping Blokhut