Kijk, voel en beleef het buitenleven 

Showroom 

Een tuinkamer, blokhut, overkapping of veranda kiezen vanaf een beeldscherm of papier is lastig. U wilt een gevoel krijgen bij hoe het buitenleven er voor u uit kan komen te zien. Variaties in stijl, materiaal en aankleding; u vindt het allemaal in onze showroom en showtuin. Onze adviseurs leiden u graag rond en laten u zien wat de mogelijkheden zijn.

Kom kijken, voelen en beleven. De koffie staat klaar en wij ook!  Kom langs wanneer het u uitkomt of maak een afspraak met een van onze adviseurs. 

Afspraak maken

Alles op een plek

Wees welkom in onze showroom

Diverse opstellingen buitenverblijven 

In onze showroom vindt u diverse opstellingen van buitenverblijven. Van open terrasoverkappingen tot een tuinkantoor. We laten u zien welke keuzes er zijn wat betreft afmeting, materiaal, dakbedekking en afwerking. In onze showroom staan verschillende buitenverblijven van de merken Lugarde, Trendhout en Hillhout.  

Advies en ontwerp 

Heeft u een beeld en zijn uw wensen duidelijk? Dan kunnen we voor u een ontwerp maken. In 3D ziet u hoe uw nieuwe buitenverblijf uw tuin zal sieren.  

Accessoires 

In onze showroom krijgt u ook een idee van hoe u met verlichting, meubels, plantenbakken en andere accessoires uw buitenverblijf helemaal af kunt maken.  

Maak een afspraak met een van onze adviseurs 

Home Showroom