Hier creëerden wij al heerlijk buitenleven

Projecten

In de wijde omgeving realiseerden wij afgelopen jaren voor vele klanten een heerlijk buitenleven. Of het nu in de eigen tuin was, op de moestuin of op een recreatiepark in het bos of aan het water. Benieuwd hoe buitenverblijven van tevreden klanten eruit zien? Blader dan eens door onderstaande projecten en laat u inspireren!

Lees verder Douglas zadeldak maatwerk - Bussum 't Gooi

In Bussum hebben wij een Douglas zadeldak geleverd en opgebouwd. De L-vorm hebben wij in overleg met de klant ontworpen en de hele constructie op maat laten maken. Door de vorm is er een ruime garage/schuur met zolderruimte ontstaan en een heerlijke overkapping om in te loungen.

Lees verder

Lees verder Tuinaanleg met luxe buitenverblijf - Flevolaan Huizen

Aan de Flevolaan in Huizen maakten we de ultieme buitenleven-droom waar. In aansluiting op het prachtige ontwerp van de tuin realiseerde we mooi aangelegde terrassen een Belgisch Hardstenen trap en een royaal buitenverblijf met plat dak, dit biedt ruimte aan een ruime tuinkamer en aan een zwemjacuzzi.

Lees verder

Lees verder Moderne tuin met Trendhout Palermo - Naarden - het Gooi

Deze tuin in Naarden hebben wij volledig onder handen genomen. Een nieuw, modern ontwerp met een mooie overkapping om in te loungen. De overkapping is een Trendhout Palermo. De details maken het geheel tot een fraai eindresultaat.

Lees verder

Lees verder Tuinrenovatie tot moderne tuin - Almere

Deze tuin in Almere hebben wij een flinke opknapbeurt gegeven. Deze "vaste klanten" hebben jaren geleden de bestaande tuin door ons aan laten leggen en wilden deze transformeren naar een moderne tuin van nu. De bestaande overkapping mocht behouden blijven net als de schuttingen. Maar dan graag transformeren naar de sfeer van nu.....

Lees verder

Lees verder Zadeldak met dakpannen - Bussum

Douglas zadeldak voorzien van glazen schuifwanden. Luxe uitstraling door het fraaie pannendak gecombineerd met de zinken dakgoten. Het buitenverblijf bestaat uit drie componenten, een van de componenten is schuur/opberg ruimte geworden en de andere twee verblijfsruimte.

Lees verder

Lees verder Tuinaanleg en Trendhout Buitenverblijf / overkapping -Het Gooi

In het Gooi hebben wij deze tuin volledig op de schop genomen. Een compleet ander tuinontwerp waarbij een Trendhout buitenverblijf niet mocht ontbreken. Verschillende materialen maken er een fraai en uitgedacht geheel van. Het buitenverblijf heeft verschillende functies gekregen.

Lees verder

Lees verder Kapschuur Douglas - Blaricum (het Gooi)

In Blaricum hebben wij deze kapschuur geplaatst van Trendhout. Dit model heet de Hoeve XL en in is door ons voorzien van een luxe pannendak en zinken regengoot en pijpen.

Lees verder

Lees verder Maatwerk Florence - Almere

Volledig op maat gemaakte Trendhout Florence. Drie verschillende functies onder een dak!

Lees verder

Lees verder Trendhout Verona en tuinaanleg - Huizen

In Huizen hebben wij een tuin aangelegd en een Trendhout Verona geplaatst. De Verona kenmerkt zich door de grote overspanning (opening) aan de voorkant zonder middenpaal.

Lees verder

Lees verder Tuin renovatie Noorderplassen Almere "Ibiza Style"

Aan de Noorderplassen in Almere hebben wij een tuin "gerenoveerd" en omgetoverd tot een moderne tuin in "Ibiza style". De border bakken, zit gedeelte en traptreden zijn afgewerkt met Natuursteen.

Lees verder

Lees verder Lugarde Zadeldak geleverd en opgebouwd

Lugarde zadeldak voorzien van dakpanprofielplaten met zinken dakgoot afwerking.

Lees verder

Outdoor living begint bij 

Almere Buitenleven

Hebben we u kunnen inspireren?

Ziet u een mooi buitenverblijf ook al staan in uw tuin, moestuin of uw stukje grond op een recreatiepark? Kom dan gerust langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze adviseurs. We adviseren u graag over alle mogelijkheden. Als u wilt, maken we een 3D ontwerp waarmee we uw gedroomde buitenleven tot leven laten komen.

Maak een afspraak

Home Projecten