Buitenverblijf & overkapping 

Kapschuur 

Ga voor een robuust en landelijk gevoel met een kapschuur van Almere Buitenleven. De vaak open voorkant en hoge nok geeft u een ruimtelijk gevoel, of u deze nu gebruikt als carport, gezellige loungeplek in de tuin of voor uw luxe buitenkeuken. In de uitvoering van een kapschuur heeft u veel mogelijkheden; van steel-look deuren en ramen tot glazen (schuif)wanden. Blader door onze foto’s of kom naar onze showroom om een gevoel te krijgen bij dit bijzondere buitenverblijf.    
Ontwerp uw eigen kapschuur
 

Wat is een kapschuur? 

Een kapschuur is een soort overkapping, waarbij de voorkant open is en één of meerdere zijwanden en de achterwand gesloten zijn. Bovendien is een kapschuur altijd voorzien van een hoge nok, wat het geheel een ruimtelijk gevoel geeft. Typisch kenmerk van een kapschuur is het asymmetrische dak dat hoog begint en aan de achterkant schuin afloopt. Dit is anders dan het zadeldak dat meer driehoekvormig is. 

Maatwerk kapschuur 

Naast een aantal standaardmaten, biedt Almere Buitenleven de mogelijkheid om uw kapschuur helemaal voor u op maat te maken. Zowel wat betreft de lengte en breedte als wat betreft de vorm en hoogte van het dak.  Ook in de uitvoering van ramen, deuren en dakbedekking is de keuze enorm en adviseren we u graag. 

Houtbouw van hoge kwaliteit 

Almere Buitenleven levert houten kapschuren van de merken Lugarde, Trendhout en Hillhout. Alle drie de merken leveren hoge kwaliteit houten kapschuren. Naast vurenhout kunt u ook kiezen voor Douglas hout, eikenhout of Siberisch lariks hout. 

Montage  

Onze medewerkers zijn experts op gebied van plaatsen en monteren van kapschuren. Wanneer wij de kapschuur voor u plaatsen, bent u verzekerd dat deze op de beste manier wordt gemonteerd. U kunt er ook voor kiezen de kapschuur zelf te plaatsen of het bijvoorbeeld door uw aannemer te laten doen.  

In iedere stijl uitvoerbaar 

Zoveel mensen, zoveel wensen. De ene houten kapschuur is zeker de andere niet. Wat betreft stijl, uitstraling en afwerking zijn er vele mogelijkheden. Van traditioneel tot moderne steel-look. Blader door onze foto’s of kom langs in de showroom. We laten u graag alle mogelijkheden zien.  

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Buitenverblijf & overkapping Kapschuur