Onze merken

SUNS Tuinmeubelen

https://www.suns-tuinmeubelen.nl/

Almere Buitenleven is officieel dealer van SUNS Benelux.

Suns  levert alles wat je nodig hebt voor een comfortabele outdoor lifestyle. Van stijlvolle loungesets, overkappingen en daybeds, tot sfeermakers zoals vazen en verlichting.

TUINMEUBELEN BINNENSTE BUITEN

In tuinmeubelen is steeds meer mogelijk. Dankzij hoogwaardige materialen en slimme technieken hebben tuinmeubelen de afgelopen jaren een ander aanzien gekregen. Elementen die eerst alleen voor het interieur mogelijk waren, zijn nu ook geschikt gemaakt voor buitengebruik. Dat betekent dat we onze buitenruimte met een ongekende vrijheid kunnen vormgeven. Binnen wordt buiten! Tuinmeubelen in fraaie ‘stoffen’, een comfortabele loungeset met royale kussens die in een luxe woonkamer niet zou misstaan, en tuinmeubelen die hele jaar buiten kunnen blijven staan. Handig, prettig en fraai voor het oog!

TUINMEUBELEN VOOR EEN OUTDOOR LIFESTYLE

SUNS is er helemaal op gericht om steeds meer mensen te laten genieten van een outdoor lifestyle. Wat is er immers fijner dan met vrienden en familie genieten van een lekker drankje en goed gesprek, buiten in de zon? Met fraaie, robuuste en aantrekkelijke designproducten, wordt jouw tuin, terras en patio een verlengstuk van je woonkamer. Want waarom zou je in de keuze van je tuinmeubelen genoegen nemen met minder? Ook buiten wil je comfortabel zitten, in een aangename sfeer die past bij jouw levensstijl. Met de hoogstaande materialen, het fraaie design en de slimme constructies van SUNS is er buiten meer mogelijk dan je denkt. Enjoy the outdoors!

Naast ons brede scala van buitenverblijven, overkappingen en veranda’s hebben we deze opstellingen in onze showroom aangekleed met diverse mooie producten van Suns! We hebben meerdere modellen en kleurenstellingen die we kunnen laten zien. Kom gerust een keer kijken en laat u overtuigen door de mooie uitstraling en kwaliteit van onze producten.

We zien u snel in Almere!

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Merken SUNS Tuinmeubelen