Optimaal genieten  

Stijlvolle houten buitenverblijven en overkappingen 

Droomt u van een buitenverblijf of overkapping in uw tuin? Bij Almere Buitenleven bieden we een breed scala aan stijlvolle houten buitenverblijven. Kiest u voor een plat dak of liever een zadeldak? Wilt u wanden van hout of glas of laat u de overkapping graag open? Vertel ons uw wensen en wij komen met advies en een ontwerp. Kom langs in onze showroom of bekijk vast de onderstaande opties.  

Outdoor living start bij

Almere Buitenleven

Een plek om van het buitenleven te genieten 

Een buitenverblijf is ideaal om te genieten van de zwoele zomeravonden en om buiten te kunnen zitten wanneer het wat kouder wordt. In uw eigen tuin, omringd door groen en de natuur. Wilt u het buitenverblijf gebruiken als tuinkamer, gastenverblijf, poolhouse, sauna, thuiswerkplek of heeft u andere wensen? Wij denken met u mee en ontwerpen voor u het buitenverblijf van uw dromen.  

Open of gesloten buitenverblijf 

Een belangrijke keuze bij de aanschaf van een buitenverblijf is de vraag of u er wanden in wilt hebben. Is een dak voldoende of wilt u meer beschutting? Sluit u het buitenverblijf helemaal af, dan kunt u het gebruiken als gastenverblijf, opbergruimte of thuiskantoor. We laten u graag de mogelijkheden zien van glazen (schuif)wanden, openslaande deuren, steellook en verschillende deuren en kozijnen waar u uit kunt kiezen. U kunt de wand bekleden met bijvoorbeeld halfhouts rabat, rhombus profielplanken of sponning planken in ieder gewenste RAL kleur.

Een dak op het buitenverblijf 

Plat, schuin of een zadeldak. Van hout of glas, met dakpannen of de landelijke uitstraling van een rieten dak. Almere Buitenleven biedt een breed scala aan opties voor daken en dakbedekking. In onze showroom krijgt u een gevoel bij de verschillende soorten. We adviseren u graag en helpen u bij het maken van de keuze.  

Trendhout, Lugarde en Hillhout  

Wij leveren buitenverblijven en overkappingen van de merken Trendhout, Lugarde en Hillhout. Alle drie zijn sterke merken die absolute kwaliteit leveren. In onze showroom staan diverse modellen van alle drie de merken opgesteld.  

Vergunning voor een buitenverblijf 

In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het bouwen van een buitenverblijf in uw tuin. Toch is het verstandig om dat bij uw eigen gemeente goed na te gaan. U kunt daarbij gebruik maken van de bouwtekeningen die wij voor u maken. 

Home Buitenverblijf & overkapping