Accessoires 

Buitenhaarden  

Geniet het hele jaar door buiten van warmte en gezelligheid in de tuin met een buitenhaard van RENY haarden. Met de robuuste en tegelijk warme uitstraling van het roestbruine Cortenstaal is een RENY haard een sieraad in uw tuin. De hout gestookte buitenhaarden met gesloten verbrandingssysteem geven geen geuroverlast, een hoog rendement en lage emissie. De frisse buitenlucht blijft fris, maar dan wel comfortabel warm.  

Corten buitenhaarden 

De buitenhaarden zijn gemaakt van Cortenstaal. Deze staalsoort krijgt een mooie roestbruine kleur. De roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. Cortenstaal is net zo sterk als RVS. Deze buitenkachels zijn verder onverwoestbaar en zijn een garantie voor vele avonden plezier om het vuur met vrienden en familie.  

Buitenhaard met gesloten verbranding 

RENY levert alle buitenhaarden met een gesloten verbrandingssysteem. Dit geeft een hoger rendement en lagere emissiewaarden dan de terraskachels met een open vuur. Omdat het verbrandingsproces zichzelf regelt, is een mooi vuur maken reuze eenvoudig. Andere voordelen van een buitenhaard met gesloten verbranding zijn: 

  • Veiliger 
  • Geen overlast van geur en rook  
  • Geen last van rondvliegende asresten.  

RENY Stookadvies in de Quaruba

Productvideo RENY Quaruba modellen

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Accessoires Buitenhaarden