Accessoires

Buitenkeukens

Outdoor living is pas echt compleet met een buitenkeuken. U hoeft tijdens een gezellig zomerborrel niet naar binnen om het eten te bereiden. Een prachtig gedekte tafel, gezelligheid van familie en vrienden, de geur van lekker eten – het kan met een buitenkeuken. Geheel ingericht naar uw wensen en uw smaak. Kies voor robuust hout of luxueuse natuursteen.  

Complete buitenkeuken 

Een wasbak, kastjes, snijplanken, een koelkast en natuurlijk een keukenblad of barbecue. U kunt uw buitenkeuken helemaal compleet maken. Wie wil er ooit nog naar binnen toe?  We leveren buitenkeukens van het merk 'Ambachtelijke Buitenkeukens', wat garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. 

De voordelen van een buitenkeuken 

Het belangrijkste voordeel van een buitenkeuken is dat u alles volledig in de tuin kunt bereiden en u zo nog meer kunt genieten van het buiten leven. Daarnaast is het voordeel van een buitenkeuken is dat er veel mogelijkheden zijn. Heeft u weinig ruimte, kies dan alleen voor een keukenblad of een keukenblad met spoelbak. Heeft u meer ruimte onder uw overkapping of in uw buitenverblijf, dan kunt u er ook voor kiezen om een volledige buitenkeuken te plaatsen.  

Een buitenkeuken plaatsen 

Een buitenkeuken kan het beste op een overdekte plek geplaatst worden, bijvoorbeeld op een veranda, onder een overkapping of in een kapschuur. We adviseren u graag over de plek en onze monteurs komen desgewenst de keuken volledig bij u installeren.   

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Accessoires Buitenkeukens