Accessoires

Tuinverlichting

Genieten van de zwoele zomeravond onder uw overkapping of op uw veranda wordt magisch met mooie tuinverlichting. Zorg voor sfeer, licht de prachtige delen van uw tuin uit en geniet zo nog meer van uw buitenverblijf.  

Download brochure

Stijlvol in het tuinontwerp 

Goede tuinverlichting ziet er stijlvol uit en beschermt u tegen onaangename struikelgevaren. Met tuinverlichting kunt u uw tuinontwerp versterken en highlighten. Met een uitgekiend verlichtingsplan transformeert uw tuin ‘s avonds tot een magische plek waar precies de juiste elementen oplichten.  

Tuinverlichting op de grond 

Tuinverlichting op de grond zorgt dat u ook na zonsondergang uw weg in de tuin kunt vinden en wijst u de juiste weg. Een overrijdbare vloerarmatuur verlicht uw paden en opritten absoluut verblindingsvrij. Zo vindt u altijd veilig uw weg naar huis. 

Tuinverlichting in, aan en om uw buitenverblijf 

Om te kunnen genieten van uw buitenverblijf tot in de late uurtjes, bieden we een breed scala aan tuinverlichting. Zowel voor verlichting aan de buitenkant, tegen inbraak en om uw weg te vinden, als sfeerverlichting aan de binnenkant van uit tuinhuis, schuur of blokhut.  

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Accessoires Tuinverlichting