Buitenverblijf & overkapping

Overkapping

Een plek om te loungen tot laat in de avond, de langgekoesterde wens voor een buitenkeuken of een praktische oplossing om uw auto droog weg te zetten. Een overkapping kan vele functies hebben. Voor iedere wens en iedere tuin kunnen wij een houten overkapping ontwerpen. Kiest u voor de robuuste steel-look of de landelijke uitstraling van een rieten dak? Kom bij ons langs en we laten u alle mogelijkheden zien.
Ontwerp uw eigen overkapping
 

Houtbouw van hoge kwaliteit 

Almere Buitenleven levert houten overkappingen van Lugarde, Trendhout en Hillhout. Alle drie de merken leveren hoge kwaliteit houten overkappingen. Naast vurenhout kunt u ook kiezen voor Douglas hout, eikenhout of Siberisch lariks hout.  

Denken in maatwerk 

De ligging en grootte van uw tuin en huis, uw wensen en uw budget. Het zijn allemaal factoren waarmee we rekening houden als we voor u een overkapping ontwerpen. In een (3D) ontwerp laten we u zien hoe de overkapping uw tuin verfraait.  

Montage  

Onze medewerkers zijn experts op gebied van plaatsen en monteren van overkappingen. Wanneer wij de overkapping voor u plaatsen, bent u verzekerd dat deze op de beste manier wordt gemonteerd. U kunt er ook voor kiezen de overkapping zelf te plaatsen of het bijvoorbeeld door uw aannemer te laten doen.  

In iedere stijl uitvoerbaar 

Zoveel mensen, zoveel wensen. De ene houten overkapping is zeker de andere niet. Wat betreft stijl, uitstraling en afwerking zijn er vele mogelijkheden. Van traditioneel tot moderne steel-look. Blader door onze foto’s of kom langs in de showroom. We laten u graag de mogelijkheden zien van glazen (schuif)wanden, openslaande deuren, steellook en verschillende deuren en kozijnen waar u uit kunt kiezen. U kunt de wand bekleden met bijvoorbeeld halfhouts rabat, rhombus profielplanken of sponning planken in ieder gewenste RAL kleur.

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Buitenverblijf & overkapping Overkapping