Accessoires

Verwarming

Met een heater of ander verwarmingselement zit u niet alleen het hele jaar droog én warm onder uw overkapping of in uw buitenverblijf. Geniet van uw eigen beschutte plek, die optimaal verwarmd wordt door de verwarming. Almere Buitenleven levert verwarmingselementen voor aan het plafond van de overkapping, losstaand of aan de wand. 

Download brochure

Tererasverwarmer 

Een terrasverwarmer plaats u gemakkelijk aan de wand of het plafond van uw overkapping of veranda. Zo zorgt u voor een heerlijk verwarmde ruimte in de tuin. Koelt het buiten af, dan zorgt de verwarming ervoor dat u er toch knus en comfortabel bij zit. Gezellig met uw gasten of de hele familie. 

Soorten verwarming 

Zowel voor verwarming onder een overkapping als voor verwarming van gesloten buitenverblijven is er ruime keuze in soorten verwarming.  

 • Elektrische verwarming 
  Een elektrische verwarming voor onder de overkapping is de ideale keuze wanneer u de ruimte snel wilt verwarmen. De elektrische heater geeft direct veel warmte af. Een elektrische verwarmer is veilig te gebruiken, zowel bij een volledig gesloten als open overkapping. Kiest u voor een model met afstandsbediening, dan kunt u deze vanaf uw luie stoel aan, uit, warmer of kouder zetten.  
 • Verwarming op gas 
  Een terrasverwarmer die aangesloten is op een gastank heeft als voordeel dat u hem overal in de tuin of op het terras kunt plaatsen. Vanwege het gebruik van verwarming door verbranding moet u wel goed de veiligheidsvoorschriften in acht nemen.  
 • Infraroodverwarming 
  Infraroodpanelen geven net zoals de zon stralingswarmte af. U voelt het meteen als een warme deken over u heen komen. Warmtestraling verwarmt mensen en dingen rechtstreeks. De infraroodpanelen nemen weinig ruimte in en kunnen zelfs in een spiegel of poster worden weggewerkt.  
 • Houtkachel 
  In een buitenverblijf of onder een overkapping is plaatsing van een houtkachel goed mogelijk. U geniet dan van de nostalgie van een brandend haardvuur terwijl u er warmpjes bij zit.  

Advies over verwarming 

We adviseren u graag over de verschillende soorten verwarming voor in uw buitenverblijf of onder uw overkapping. In onze showroom staan diverse buitenverblijven met verwarming opgesteld. 

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Accessoires Verwarming