Douglas zadeldak maatwerk - Bussum 't Gooi

Douglas zadeldak maatwerk - Bussum 't Gooi

In Bussum hebben wij een Douglas zadeldak geleverd en opgebouwd. De L-vorm hebben wij in overleg met de klant ontworpen en de hele constructie op maat laten maken. Door de L is er een ruime garage/schuur met zolderruimte ontstaan en een heerlijke overkapping om in te loungen.

Het dak is voorzien van pannen en afgewerkt met een zinken dakgoot met zinken regen pijpen. De Verlichting is volledig geintegreerd en met de afstandbediening zijn alle componenten te bedienen.

In en voor de overkapping hebben wij de bestaande bestrating terug gebracht. Om plek te maken voor het buitenverblijf hebben we eerst een deel van de tuin leeggehaald en zand ingebracht. Vervolgens een schroeffundering aangebracht en de constructie opgebouwd. In de garage is een zoldervloer toegepast en hebben we een vlizo trap gemonteerd. Hierdoor hebben we een flinke extra opbergruimte weten te creeren.

Het Lounge/overkapping gedeelte is voorzien van glazen schuifwanden. Door heatstrips te monteren is het hier ook in de koudere dagen heerlijk vertoeven. 

Onze foto's geven een goed beeld van de situatie voor, tijdens en na de bouw.

Home Projecten Douglas zadeldak maatwerk - Bussum 't Gooi