Maatwerk Florence - Almere

Maatwerk Florence - Almere

Deze Florence hebben wij volledig op maat gemaakt. De tuin heeft een "punt" vorm waardoor het achterste gedeelte van de tuin niet goed bruikbaar leek. Om die toch te benutten hebben wij een ontwerp tekening gemaakt waarbij drie functies in het buitenverblijf verwerkt zijn.

Het achterste gedeelte, in de punt van de tuin, is een gedeelte geworden waar de fietsten etc geplaatst kunnen worden. Het middelste deel heeft wat meer privacy en is voorzien van een jacuzzi. Het voorste gedeelte is het verblijfsgedeelte dat volledig af te sluiten is met de glazen wanden.

De constructie is gemaakt van Douglas en in Douglas beits opgeleverd. Hierdoor zal de Douglas kleur langer zichtbaar blijven en het normale vergrijzingsproces uitgesteld blijven.

De wanden zijn sponningplanken die in het zwart uitgevoerd zijn. 

Ook de verlichting mocht niet ontbreken en hier is gekozen voor diverse inbouw spotjes in de dakbalken en up and down verlichting op de wanden.

Om het geheel ook in koudere dagen aangenaam te maken hebben wij heatstrips gemonteerd. (infra rood verwarming) Deze zijn aan het plafond van het buitenverblijf geplaatst.

Home Projecten Maatwerk Florence - Almere