Zadeldak met dakpannen - Bussum

Zadeldak met dakpannen - Bussum

Douglas zadeldak voorzien van glazen schuifwanden. Luxe uitstraling door het fraaie pannendak gecombineerd met de zinken dakgoten. Het buitenverblijf bestaat uit drie componenten, een van de componenten is schuur/opberg ruimte geworden en de andere twee verblijfsruimte.

De wanden zijn gemaakt van zwarte potdekselplanken waar wij ook de deuren mee bekleed hebben. Hierdoor lijkt de deur "weg te vallen" in het geheel. 

Onder de overkapping kijk je tegen het zwarte dakhout. Ook de wand en plafondverlichting hebben wij aangebracht. De dakconstructie is niet in kleur gebracht waardoor de mooie Douglas kleur afsteekt tegen de zwarte dakplanken.

In de overkapping/buitenverblijf hebben wij een Douglas vloer aangebracht. Dit gedeelte is af te sluiten met de glazen schuifwanden waardoor er ook op frissere momenten gezellig gezeten kan worden. Daarnaast is de ruimte voorzien van Heatstrips wat een wat koudere avond tot een aangename avond kan maken.

Kortom, een luxe buitenverblijf waar wij erg trots op zijn.........en indien u ook een dergelijk buitenverblijf wenst dan adviseren wij u daar graag over...

Home Projecten Zadeldak met dakpannen - Bussum