Buitenverblijf & overkapping 

Tuinkantoor 

Thuiswerken is meer regel geworden dan uitzondering. Niet alleen voor zzp-ers maar voor iedereen. Wie droomt er nou niet van een werkplek waar je ongestoord en geconcentreerd kunt werken met uitzicht op de tuin voor rust en inspiratie? Het kan met een tuinkantoor van Almere Buitenleven. Onze houtbouw buitenverblijven zijn ideaal voor kantoor aan huis; direct in de tuinkamer aan uw huis of in een vrijstaande blokhut, tuinhuis of kapschuur.  Met de juiste keuze aan materiaal en afwerking creëert u een uitstraling die bij u en uw bedrijf past.  
Ontwerp uw eigen tuinkantoor
 

Voordelen van een tuinkantoor 

  • Onverstoord werken. Vaak zijn andere mensen thuis, zoals kinderen of een partner. Gezellig hoor, maar rustig werken of vergaderen is er dan niet bij. Een thuiskantoor zorgt ervoor dat u zonder problemen door kunt werken. 
  • Een tuinkantoor zorgt voor privacy. Tijdens gesprekken met klanten, cliënten of met collega’s wilt u niet dat er buren of huisgenoten meeluisteren. Een eigen plek zorgt voor privacy. 
  • Een plek om mensen te ontvangen. Een klant liever niet op de bank of aan de keukentafel? Dan is een tuinkantoor ideaal; met precies de zakelijke uitstraling die u wenst.   
  • Scheiding tussen werk en privé. Weken in een tuinkantoor maakt de lijn tussen werk en privé een stuk duidelijker. En de reistijd? Die is minimaal.  
  • Concentratie. Geen afleiding van die vaatwasser die nog moet worden ingeruimd; in uw tuinkantoor bent u er helemaal voor uw werk.  

Maatwerk tuinkantoor 

Voor iedere tuin is een geschikte opstelling te vinden. Afhankelijk van uw wensen kan een thuiskantoor vrijstaand of als aanbouw aan uw woning (tuinkamer). We adviseren u graag over geschikte afmetingen, passend bij uw tuin, uw huis en uw wensen uw tuinkantoor.  

Houtbouw van hoge kwaliteit 

Almere Buitenleven levert houten tuinkantoren van de merken Lugarde en Trendhout. Beide merken leven hoge kwaliteit houten buitenverblijven die ingericht kunnen worden als buitenverblijf. Naast vurenhout kunt u ook kiezen voor Douglas hout, eikenhout of Siberisch lariks hout.  

Montage  

Onze medewerkers zijn experts op gebied van plaatsen en monteren van tuinkantoren. Wanneer wij het tuinkantoor voor u plaatsen, bent u verzekerd dat deze op de beste manier wordt gemonteerd. U kunt er ook voor kiezen het tuinkantoor zelf te plaatsen of het bijvoorbeeld door uw aannemer te laten doen.  

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Buitenverblijf & overkapping Tuinkantoor