Buitenverblijf & overkapping 

Overkapping met schuur  

Heeft u behoefte aan een praktische opbergruimte, kantoor of gastenverblijf én wilt u beschut buiten kunnen zitten? Kies dan voor een overkapping met schuur. Door een schuur of tuinhuis te combineren met een overkapping, bespaart u kosten. Bovendien kan een schuur, klein of groot, bij uw overkapping heel praktisch zijn. Berg er de kussens van uw loungeset in op of installeer er een heerlijke sauna in. Voor iedere tuin is er een opstelling mogelijk.  
Ontwerp uw eigen overkapping
 

Maatwerk schuur met overkapping  

Voor iedere tuin is een geschikte opstelling te vinden. Ook voor plaatsing op een moestuin of een stukje grond op een recreatiepark is er veel mogellijk. We adviseren u graag over geschikte afmetingen voor de schuur en de overkapping, passend bij uw tuin, uw huis en uw wensen. 

De voordelen van een overkapping met schuur 

Kiest u voor een schuur voor extra opbergruimte of creëert u extra woonoppervlakte met een tuinhuis met overkapping? Een overkapping met schuur of tuinhuis biedt vele voordelen en door de combinatie bespaart u kosten. 

Houtbouw van hoge kwaliteit 

Almere Buitenleven levert houten schuren en tuinhuizen met overkapping van Lugarde, Trendhout en Hillhout. Alle drie de merken leveren hoge kwaliteit houten buitenverblijven. Naast vurenhout kunt u ook kiezen voor Douglas hout, eikenhout of Siberisch lariks hout.  

Montage  

Onze medewerkers zijn experts op gebied van plaatsen en monteren van schuren met overkapping. Wanneer wij deze voor u plaatsen, bent u verzekerd dat deze op de beste manier wordt gemonteerd. U kunt er ook voor kiezen de schuur met overkapping zelf te plaatsen of het bijvoorbeeld door uw aannemer te laten doen.  

Denken in maatwerk 

De ligging en grootte van uw tuin en huis, uw wensen en uw budget. Het zijn allemaal factoren waarmee we rekening houden als we voor u een schuur met overkapping ontwerpen. In een (3D) ontwerp laten we u zien hoe het buitenverblijf uw tuin verfraait. 

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Buitenverblijf & overkapping Overkapping met schuur