Buitenverblijf & overkapping 

Buitenverblijf met rieten kap 

Steeds meer mensen kiezen voor een buitenverblijf met een rieten kap. Het geeft uw overkapping, carport, tuinkamer of gastenverblijf een prachtige landelijke uitstraling. Onze vakmensen zorgen dat het dak met liefde en vakmanschap gedekt wordt en zo vele jaren als sieraad in uw tuin zal pronken.  

Rieten kap in stijl 

Een rieten kap hoeft niet per se een klassieke uitstraling te hebben. Onze rietdekkers kunnen het riet ook heel modern en strak afwerken. Ook keuzes in de afwerking van de rieten kap kunnen zorgen dat uw buitenverblijf de uitstraling krijgt die uw zoekt.  

Houtbouw van hoge kwaliteit 

Almere Buitenleven levert houten buitenverblijven van Lugarde en Trendhout. Beide merken leven hoge kwaliteit houten buitenverblijven. Naast vurenhout kunt u ook kiezen voor Douglas hout, eikenhout of Siberisch lariks hout.  

Montage  

Onze medewerkers zijn experts op gebied van plaatsen en monteren van buitenverblijven. Wanneer wij het buitenverblijf met rieten dak voor u plaatsen, bent u verzekerd dat deze op de beste manier wordt gemonteerd. U kunt er ook voor kiezen de overkapping zelf te plaatsen of het bijvoorbeeld door uw aannemer te laten doen. Kiest u voor een rieten overkapping, dan zijn er mogelijk aanpassingen aan de constructie nodig. Het dak laten we dekken door professionele rietdekkers.  

Denken in maatwerk 

De ligging en grootte van uw tuin en huis, uw wensen en uw budget. Het zijn allemaal factoren waarmee we rekening houden als we voor u een buitenverblijf met rieten kap ontwerpen. In een (3D) ontwerp laten we u zien hoe het buitenverblijf uw tuin verfraait. 

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Buitenverblijf & overkapping Buitenverblijf met rieten kap