Buitenverblijf & overkapping 

Buitenverblijf met zadeldak 

Een buitenverblijf met zadeldak is een sieraad voor uw tuin. Het zadeldak biedt door de nokhoogte een ruimtelijk gevoel of extra bergruimte en heeft van buiten een robuuste uitstraling. Een voordeel van een zadeldak is dat deze beter bestand is tegen weer en wind. Voor de bedekking van een zadeldak heeft u ruime keuze uit diverse soorten dakpannen, dakpan-platen, dak felsplaten of zelfs een rietbedekking.  
Ontwerp uw eigen buitenverblijf
 

Buitenverblijf met zadeldak in iedere maat 

Kiest u voor een buitenverblijf met zadeldak, dan adviseren we u graag over afmetingen en uitvoering. In een (3D) ontwerp tonen we u wat de mogelijkheden zijn en hoe dat er in uw tuin uit zal zien. Uiteraard kunt u kiezen voor een open buitenverblijf – dus overkapping of carport – met zadeldak of een gesloten buitenverblijf zoals een tuinhuis, garage of schuur.  

De voordelen van een buitenverblijf met zadeldak 

Een buitenverblijf met zadeldak heeft bepaalde voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een plat dak. Een overzicht van de voordelen zijn: 

  • Een goede waterafvoer dankzij de hellende constructie; 
  • Meer leefruimte onder het dak dankzij de nokhoogte; 
  • De vele afwerkingsmogelijkheden zorgen dat het dak voldoet aan uw persoonlijke wensen. 

Houtbouw van hoge kwaliteit 

Almere Buitenleven levert houten buitenverblijven met een zadeldak van Lugarde, Trendhout en Hillhout. Alle drie de merken leveren hoge kwaliteit houten buitenverblijven. Naast vurenhout kunt u ook kiezen voor Douglas hout, eikenhout of Siberisch lariks hout.  

Montage  

Onze medewerkers zijn experts op gebied van plaatsen en monteren van een buitenverblijf met zadeldak. Wanneer wij deze voor u plaatsen, bent u verzekerd dat deze op de beste manier wordt gemonteerd. U kunt er ook voor kiezen het buitenverblijf zelf te plaatsen of het bijvoorbeeld door uw aannemer te laten doen.  

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Buitenverblijf & overkapping Buitenverblijf met zadeldak