Buitenverblijf & overkapping 

Tuinkamer 

Voeg een extra kamer toe aan uw huis met een tuinkamer. Losstaand of als aanbouw aan uw woning, schuur of garage. Geniet met uw gezin van een heerlijke plek in het groen, tot in de kleine uurtjes en bij elk weertype. Tafel met familie of vrienden, richt uw tuinkamer in als buitenkeuken of gebruik het als kantoor of atelier. We adviseren u graag over het type kamer, het soort dakbedekking, materialen, afwerking, details en accessoires. Zo kunt u stijlvol en luxueus genieten van uw tuinkamer. 
Ontwerp uw eigen tuinkamer
 

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een overkapping die volledig af te sluiten is met voor- en zijwanden. Deze kan tegen je huis of schuur worden gemonteerd of vrij in de tuin geplaatst worden. Met een gezellige heater erbij zorg je er gemakkelijk voor dat je het hele jaar van je tuinkamer kunt genieten! 

Houtbouw van hoge kwaliteit 

Almere Buitenleven levert houten tuinkamers van de merken Lugarde, Trendhout en Hillhout. Alle drie de merken leveren hoge kwaliteit houten overkappingen. Naast vurenhout kunt u ook kiezen voor Douglas hout, eikenhout of Siberisch lariks hout.  

Maatwerk tuinkamer  

Voor iedere tuin is een geschikte opstelling te vinden. Afhankelijk van uw wensen kan een tuinkamer vrijstaand of als aanbouw aan uw woning (veranda). We adviseren u graag over geschikte afmetingen, passend bij uw tuin, uw huis en uw wensen voor het gebruik van de tuinkamer.  

Montage  

Onze medewerkers zijn experts op gebied van plaatsen en monteren van een tuinkamer. Wanneer wij deze voor u plaatsen, bent u verzekerd dat deze op de beste manier wordt gemonteerd. U kunt er ook voor kiezen de tuinkamer zelf te plaatsen of het bijvoorbeeld door uw aannemer te laten doen.  

In iedere stijl uitvoerbaar 

Zoveel mensen, zoveel wensen. De ene houten tuinkamer is zeker de andere niet. Wat betreft stijl, uitstraling en afwerking zijn er vele mogelijkheden. Van traditioneel tot moderne steel-look. Blader door onze foto’s of kom langs in de showroom. We laten u graag alle mogelijkheden zien.  

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Buitenverblijf & overkapping Tuinkamer