Buitenverblijf & overkapping 

Terrasoverkapping met plat dak 

Geniet van het exclusieve buitenleven met een houten terrasoverkapping met plat dak. Op zwoele zomeravonden maar ook wanneer het ‘s avonds al wat kouder wordt. Met een terrasoverkapping zit u altijd comfortabel en knus terwijl u geniet van de frisse lucht. Of u nu kiest voor een vrijstaande overkapping in uw tuin of een overkapping aan uw huis of tuinhuis; voor elke tuin is een geschikte opstelling te vinden.  
Ontwerp uw eigen terrasoverkapping
 

Houtbouw van hoge kwaliteit

Almere Buitenleven levert houten overkappingen van Lugarde, Trendhout en Hillhout. Alle drie de merken leven hoge kwaliteit houten overkappingen. Naast vurenhout kunt u ook kiezen voor Douglas hout, eikenhout of Siberisch lariks hout.

Denken in maatwerk

De ligging en grootte van uw tuin en huis, uw wensen en uw budget. Het zijn allemaal factoren waarmee we rekening houden als we voor u een overkapping ontwerpen. In een (3D) ontwerp laten we u zien hoe de overkapping uw tuin verfraait.

Montage

Onze medewerkers zijn experts op gebied van plaatsen en monteren van overkappingen. Wanneer wij de overkapping voor u plaatsen, bent u verzekerd dat deze op de beste manier wordt gemonteerd. U kunt er ook voor kiezen de overkapping zelf te plaatsen of het bijvoorbeeld door uw aannemer te laten doen.

In iedere stijl uitvoerbaar

Zoveel mensen, zoveel wensen. De ene houten overkapping is zeker de andere niet. Wat betreft stijl, uitstraling en afwerking zijn er vele mogelijkheden. Van traditioneel tot moderne steel-look. Blader door onze foto’s of kom langs in de showroom. We laten u graag de mogelijkheden zien van glazen (schuif)wanden, openslaande deuren, steellook en verschillende deuren en kozijnen waar u uit kunt kiezen. U kunt de wand bekleden met bijvoorbeeld halfhouts rabat, rhombus profielplanken of sponning planken in ieder gewenste RAL kleur.

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Buitenverblijf & overkapping Terrasoverkapping met plat dak