De ideale start van uw buitenleven 

Tuinaanleg 

Wilt u optimaal genieten van uw tuin en het buitenleven? Laat uw tuin dan aanleggen door onze hoveniers. Wij creëren voor u de tuin waar het voelt alsof u op vakantie bent.  

Bestrating, beplanting, verlichting en de montage van buitenverblijven; onze vakmensen leggen uw tuin snel en professioneel aan. We volgen uw ontwerp en ideeën of maken samen met u een uitgebalanceerd tuinontwerp. We werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit en sterke merken.   

Goede bodem 

De aanleg of renovatie van uw tuin geschiedt met de grootste zorg. Daarbij is het heel belangrijk dat we beginnen met een goede ondergrond. We analyseren uw grond en nemen maatregelen om die te verbeteren. Het is immers het fundament van uw tuin. Meestal is goede bemesting voldoende. Is er meer nodig, dan zorgen we dat er nieuwe grond wordt aangebracht.  

Samenwerking en nazorg 

We houden u tijdens ons werk goed op de hoogte van onze vorderingen. Heeft u nog kleine wijzigingen of aanpassingen, dan kunnen die direct worden meegenomen. Zijn we klaar met aanleg, dan bespreken we met u het resultaat. Nazorg is altijd onderdeel van ons werk. We nemen na enkele weken contact op of komen langs om te zien of alles naar wens is.  

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Home Over ons Tuinaanleg