Zorgeloos een tuin die bij je past

Tuinontwerp

Heeft u dromen voor uw buitenleven, maar nog geen idee hoe dat in uw tuin te realiseren is? Wij ontwerpen voor u de ideale tuin. Voor elk type tuin, groot of klein, voor mensen met groene vingers of juist onderhoudsarm. Vertel ons uw wensen en wij gaan aan de tekentafel voor u aan de slag. In een uitgekiend tuinontwerp passen we uw wensen in en zult u ontdekken dat er meer in uw tuin mogelijk is dan uw dacht.  In samenwerking met Evelyn Schuijff van Unusuall komen we met een ontwerp dat uw verwachtingen overtreft.  

STAP 1 - Brainstormsessie

We starten met een brainstormsessie. Thuis of bij ons op kantoor en in onze showtuin. U heeft vast al de nodige ideeën en inspiratie opgedaan. Met uw wensen gaan we aan de slag. We maken een inventarisatie van uw stijl, uw wensen, uw budget, de ligging van de tuin en de daarbij behorende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een terrasoverkapping of tuinhuis, het plantschema, bestrating en ideeën voor het verlichten van uw tuin.  Een brainstormsessie duurt ongeveer 2 uur. 

STAP 2 - Ontwerpen

Met de verzamelde gegevens starten we met het ontwerp. Afhankelijk van uw wensen en budget maken we een eenvoudige schets of een volledig uitgewerkt ontwerp in 3D. Indien gewenst gaan we met het beplantingsplan, verlichtingsplan, beregeningsplan en tuinmeubilair aan de slag. Al onze plannen kunnen inclusief prijsopgave voor materiaal en aanleg worden aangeleverd waarmee de tuin volledig ontzorgd kan worden aangelegd. De benodigde tijd en kosten voor ontwerp en begeleiding zijn afhankelijk van de tuin en de wensen. U krijgt hiervan vooraf een prijsopgave om verrassingen te voorkomen. 

STAP 3 - Presentatie

We nodigen u uit bij ons op kantoor of komen thuis om het ontwerp te presenteren en de plannen te bespreken. 

STAP 4 - Correctieronde

Bij onze adviezen is 1 correctieronde in de prijsinbegrepen. In 97% van de gevallen is dit voldoende om tot het beste eindresultaat te komen. IS dat niet het geval, dan geven we tijdig aan hoeveel een eventuele meerprijs bedraagt om niet achteraf voor verrassingen te komen te staan. 

STAP 5 - Opleveren 

Wij leveren een overdaagbaar, haalbaar en realistisch plan op waarmee u zelf aan de slag kunt of dat u volledig ontzorgd door ons team kunt laten uitvoeren. Een goed doordachte tuin is een zorgeloze tuin die voldoet aan uw verwachtingen en waar u jarenlang plezier van kunt hebben. 

Voor al onze diensten rekenen wij een uurtarief van € 95,- in de regio Almere, Amsterdam en Gooi, exclusief parkeerkosten. Buiten de regio rekenen wij een reiskostenvergoeding van € 45,-. 

Bekijk een voorbeeld

Home Over ons Tuinontwerp