Ervaring en technisch vernuft 

Montage van uw buitenverblijf, overkapping of veranda 

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en het technisch vernuft om uw buitenverblijf, overkapping of veranda perfect te plaatsen. Vanaf het eerste ontwerp tot de laatste spijker begeleiden en adviseren we u bij het realiseren van uw gedroomde buitenleven.   

Ontwerp en advies  

Op basis van uw wensen wat betreft gebruik, stijl en grootte ontwerpen wij voor u het perfecte buitenverblijf. In onze eigen werkplaats kunnen we uw overkapping, tuinhuis of blokhut op maat maken en alle aanpassingen doen die u wenst. Mocht het nodig zijn, dan komen we bij u thuis om het buitenverblijf in te meten.  

Montageservice  

U kunt ervoor kiezen uw blokhut, tuinhuis, veranda of overkapping zelf te plaatsen of dit door uw eigen aannemer te laten doen. Maar weet dat onze vaklieden ook voor u klaar staan om u volledig te ontzorgen en de gehele montage uit te voeren. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij uw project vakkundig en tot in de puntjes verzorgen. Voorafgaand bespreken we de prijzen en afspraken met u zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Installatie van accessoires 

Ook voor de installatie of plaatsing van accessoires kunt u op ons rekenen. Bijvoorbeeld de verlichting of verwarming of de houtkachel. Als u wilt, verzorgen we uw buitenverblijf tot in de puntjes en leveren we deze gebruiksklaar af. Zijn onze vakmensen vertrokken, kan het genieten van het buitenleven direct beginnen.  

Het onderhouden van uw buitenverblijf 

Onze buitenverblijven zijn van hout. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw nieuwe buitenverblijf, informeren wij u graag persoonlijk over het onderhoud ervan. Het juiste onderhoud is afhankelijk van de houtsoort en van uw wensen wat betreft verwering en uitstraling.  

Wilt u advies krijgen of inspiratie opdoen? Kom dan naar onze showroom. We leiden u graag rond, beantwoorden al uw vragen en laten u zien wat er allemaal mogelijk is! 

Bekijk ook wat we kunnen doen voor uw tuinontwerp en tuinaanleg.

Bezoek onze showroomAfspraak maken

Home Montage