Tuinaanleg met luxe buitenverblijf - Flevolaan Huizen

Tuinaanleg met luxe buitenverblijf - Flevolaan Huizen

Aan de Flevolaan in Huizen maakten we de ultieme buitenleven-droom waar.

In aansluiting op het prachtige ontwerp van de tuin – gemaakt door Melanie Calis  -  realiseerde Almere Buitenleven een royaal buitenverblijf en de aanleg van de tuin. Het buitenverblijf met plat dak biedt ruimte aan een ruime tuinkamer en aan een zwemjacuzzi.

Dankzij de mooie zwarte harmonica kozijnen over de volle breedte is het buitenverblijf zowel in de zomer als op een koude dag de perfecte plek om te ontspannen. Met uitzicht op de woning en de tuin is het zelfs ‘s morgens al heerlijk wakker worden met een kop koffie op de veranda van de buitenkamer.

Een unieke opbouw van materialen heeft deze buitenkamer tot een iconisch geheel gemaakt. Een mooi samenspel tussen de inrichting van de tuin die opgebouwd is uit mooie speelse lijnen, veel planten en heerlijke terrassen . Een mooi stukje natuur in eigen tuin. En daar wordt in deze buitenkamer door elk seizoen van het jaar heen van genoten.

De Douglas houten constructie is de basis van deze tuinkamer. Door de hoogwaardige afwerking met degelijke kozijnen, in de kleur gespoten plafond en bijpassende verlichting. biedt de buitenkamer praktische bruikbaarheid en een mooie uitstraling. Ook is het van alle gemakken voorzien zoals verwarming en een heerlijke loungeset. Buitenleven in topvorm zullen we maar zeggen.

Home Projecten Tuinaanleg met luxe buitenverblijf - Flevolaan Huizen