Tuinaanleg en Trendhout Buitenverblijf / overkapping -Het Gooi

Tuinaanleg en Trendhout Buitenverblijf / overkapping  -Het Gooi

In het Gooi hebben wij deze tuin volledig op de schop genomen. Een compleet ander tuinontwerp waarbij een Trendhout buitenverblijf niet mocht ontbreken. Verschillende materialen maken er een fraai en uitgedacht geheel van. Het buitenverblijf heeft verschillende functies gekregen.

In de tuin hebben wij hoogte verschillen toegepast waardoor het een ruimtelijk geheel is geworden. Op elk moment van de dag is er een plek waar je van de zon kan genieten. Verschillende terrassen voorzien van keramische tegels of een mooie vlonder van Millboard. 

Ook aan de kinderen is gedacht door de trampoline te monteren. Deze is deels afgeschermd door Douglas palen die wij laten begroeien met verschillende soorten beplanting. Uiteraard mag verlichting niet ontbreken om de tuin in de avond ook tot zijn recht te laten komen.

Het Buitenverblijf is voorzien van hardhouten kozijnen die wij speciaal op maat hebben laten maken. De grote tegels lopen door onder de overkapping. 

Een resultaat waar wij trots op zijn en graag met u delen. Natuurlijk helpen wij u ook graag aan de tuin van uw dromen! Kom gerust langs voor leuke ideeen en inspiratie.

Home Projecten Tuinaanleg en Trendhout Buitenverblijf / overkapping -Het Gooi