Moderne tuin met Trendhout Palermo - Naarden - het Gooi

Moderne tuin met Trendhout Palermo - Naarden - het Gooi

Deze tuin in Naarden hebben wij volledig onder handen genomen. Een nieuw, modern, ontwerp met een mooie overkapping om in te loungen. De overkapping is een Trendhout Palermo. De details maken het geheel tot een fraai eindresultaat.

Het tuinontwerp is gemaakt door "onze" Evelyne in samenspraak met de klant. De bestrating en alle andere gekozen materialen zijn bij ons op de zaak te bekijken waardoor het plan al vorm krijgt vanaf de tekening. 
Wij hebben de oude tuin volledig leeggehaald en afgevoerd. Vervolgens is het opbouwen begonnen. Strakke keramische tegels afgewisseld met Courtstones en een Adezz plantenbak. De vlonder in de overkapping is gemaakt van composiet delen die onderhoudsvrij en kleurvast zijn.

De overkapping met schuur is volledig van Douglas en in zwart / grijs combinatie gebeitst. Een super complete overkapping met spots, heatstrips als verwarming en een Reny buitenhaard om het geheel af te maken. Zowel zomers als in de winter is het hier heerlijk vertoeven. De overkapping is van Trendhout en het strakke model heet Palermo. Door de schuurruimte is er voor het gezin voldoende bergruimte. De schuur hebben wij vanuit de steeg toegankelijk gemaakt zodat hij van twee kanten te openen is.

Voor het tuinontwerp klik hier : Tuinontwerp Naarden

Deze fotoserie geeft een beeld van tijdens en na de renovatie van de tuin...

Home Projecten Moderne tuin met Trendhout Palermo - Naarden - het Gooi