Een veel verkochte combinatie, de Palermo in het zwart en Douglas kleur gebeitst..

Trendhout Palermo zwart met hout accenten. Louvre deel en glaswanden.

Hier ziet u een aantal voorbeelden van de Trendhout Palermo in de samenstelling waarbij de constructie zwart is gebeitst en de wanden in natuurlijke of Douglasbeits kleur zijn aangebracht. Ook de vlonderdelen kunnen wij in Douglas kleur aanbieden waardoor de combinatie bijzonder fraai wordt. (en als voordeel heeft dat deze lang zijn kleur zal behouden)

In de foto's treft u een aantal samenstellingen die wij opbouwd hebben. U zal zien dat er verschillende combinaties en afmetingen mogelijk zijn. De Palermo stellen wij helemaal naar uw wens samen.

Wel of geen schuur? Wel of geen glazen schuifwand of juist een vaste glaswand? Louvre delen? De mogelijkheden zijn enorm. Laat ons u helpen met het samenstellen en opbouwen van de overkapping of buitenverblijf van uw dromen. Laat ons zorgen dat u de juiste keuzes maakt in materialen en uitstraling!

Ook in onze showroom vind u overkappingen in deze kleurstellingen! Dus u hoeft geen keuze vanaf deze foto's te maken. Bij ons op in de showroom kunnen wij u de mogelijkheden laten zien!

U bent welkom!

Home Projecten Een veel verkochte combinatie, de Palermo in het zwart en Douglas kleur gebeitst..